onze filmpjes

vanaf nu zullen er ook filmpjes op onze site gezet worden. De ene keer een samenvatting van onze honden de andere keer van de rennen. Maar ook van onze puppie’s zullen we ons best doen om op de site alles in een filmpje te zetten. Ik wens jullie veel kijk plezier.

dit is een van de mooiste filmpjes. Mijn dochter en ik hadden een heel zwaar jaar. En hier doet vaya con dios amazing dreamer zijn naam eer aan. Een droom kwam uit en heeft voor ons de grote prijs van beringen gewonnen.

ons oldie jetta van arkadi onder het gestreepte dek

gold run’s lady luck onder blauw

vaya con dios amazing dreamer onder wit

vaya con dios cooper geel

Een oud filmpje van onze reu Homely Luck’s Xantos 2010

In 2010 wint Famke van de Spaarnemeute de Holland Cup. Ze promoveerde deze dag dan ook naar de A klasse en heeft vele mooie wedstrijden gelopen. Waaronder 1 jaar een baanrecord in Amsterdam. Helaas hebben we besloten om met 6 jaar te stoppen met haar en carriere. Ze kreeg teveel last van een polsblessure. Ze heeft me wel het geweldige nest Vaya Con Dios E-Nest gegeven. Haar kinderen doen het super en zij allen in de A klasse te zien. Eado, Evi en Evita Perron gaan nog een mooie toekomst tegemoet. Ook is Famke ondertussen al oma geworden van twee prachtige dames. Vaya Con Dios Sunflower en Sunshine. Beide zullen in 2021 op de renbanen te zien zijn.

Ook Zap Mam’s Indy liep een goede wedsrijd in 2010. Ze heeft een jaar van haar rencarriere moeten missen. Wegens een schouder blessure. Het heeft enige tijd gekost om haar terug te krijgen op de renbanen. Ze heeft me 3 prachtige nesten gegeven. Het Vaya Con Dios Z, A  en C nestje. Bekende namen zijn toch wel Amazing Dreamer , Zahra, Zabrina en Cooper. Allen in de A klasse gelopen en vele wedstrijden in de finale en gewonnen. Cooper behaalde vorig jaar zelfs in Duitsland zijn ren en show titel. Wat als fokker wel het hoogst haalbare is. Want ook wij lopen shows met onze renhonden. Zahra, Zabrina, Indy en Famke zijn allen gekeurd op een show en alle een uitmuntend. Waar ik dan als fokker ook erg trots op ben.